Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Eero Junkkaala

Eero Junkkaala on suomalainen pappi, teologian tohtori, kirjailija ja Israelin arkeologisiin kaivauksiin perehtynyt arkelogi. Junkkaalan kirjan nimi: Matkalla Emmaukseen.

Reijo Telarannan vieraana on Israelissa Emmauksen tien alueen arkeologisilla kaivauksilla työskennellyt pappi Eero Junkkaala. Emmauksen tien tapahtumia on selvitetty Luukkaan evankeliumissa 24:13. Siinä Jeesus ilmestyy opetuslapsilleen ylösnousemuksensa jälkeen. Junkkaalan mukaan usko ei ole riippuvainen arkeologiasta vaan se on Jumalan lahja.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 160 katselua
  • Ensilähetys: su 12.11.2006, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 5
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi