Reijo Telarannan vieraana Yrjö Niemi

Hämeenlinnalainen Siperiassa työskentelevä pappi on perehtynyt ruotsalaisen kirjailijan teostuotantoon.

Reijo Telarannan vieraana on Hämeenlinnan Vanajanlinnan seurakunnan pappi Yrjö Niemi, joka käy saarnaamassa myös Siperiassa. Yrjö on perehtynyt ruotsalaisen kirjailijan Peter Halldorfin monipuoliseen hengelliseen kirjalliseen tuotantoon. Peterin mukaan taistelua sielusta käydään sydämen autiomaassa. Kiusaukset voi voittaa. Ilman Pyhää Henkeä kristilliset toimintatavat ovat vain orjailua.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 131 katselua
  • Ensilähetys: su 22.10.2006, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 2
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi