Reijo Telarannan vieraana Hannu Takkula

Keskustapuolueen europarlamentikko Hannu Takkula on kirjoittanut kirjan " Mistä löytyy rohkeus".

Vieraana europarlamentikko Hannu Takkula joka kirjassaan "Mistä löytyy rohkeus" kuvaa omia kokemuksiaan uskovaisena poliitikkona. Hän toivoo voivansa elää poliittisessa elämässä todeksi kutsumustaan ja Jumalan sanaa. Hän kuvailee itsensä pohjoisen pojaksi, Helsingin herraksi ja Euroopan edustajaksi.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 81 katselua
  • Ensilähetys: su 17.12.2006, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 10
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi