Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Wille Riekkinen

Kuopion hiippakunnan piispa Wille Riekkinen kertoo kirjastaan "Ilveilijän hartauskirja".

Piispa Wille Riekkisen kirja "Ilveilijän hartauskirja" on pääosin hartauskirja. Se seurailee kirkkovuoden kulkua Adventista Helluntaihin. Kirjassa on Raamatun kohtien lisäksi rukouksia ja savolaista huumoria. Kirja on kirjoitettu etsivälle ihmiselle jolla on Jumalan kaipuu. Se ohjaa älylliseen pohdintaan ja on myös tietokirja.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 88 katselua
  • Ensilähetys: su 21.1.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 13
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi