Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Olli Valtonen

Toimittaja, tv-toimittaja, kirjailija, rovasti ja Helsinki- Mission toiminnanjohtaja Olli Valtonen on kirjoittanut kirjan " Kaikki kääntyy hyväksi".

Olli Valtosen kirjan "Kaikki kääntyy hyväksi" on saanut otsikkonsa Äiti Juliana Norwichilaisen lausahduksesta kun rutto ja sota riehuivat Euroopassa. Me ihmiset olemme eksyneet Jumalasta. Olemme kuin tuhlaajapoikia.
Kirjoittaja vakuuttaa Jumalan olevan tuhlaajapojan isä, joka vain odottaa saadakseen sulkea kateissa olleen lapsensa uudelleen syliinsä.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 105 katselua
  • Ensilähetys: su 10.12.2006, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 11
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi