Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Pekka Sartola

Pastori ja kirjailija Pekka Sartola, aikaisemmalta kirjailijanimeltään Peter Jablonsky kertoo kirjallisesta tuotannostaan.

Pekka Sartola on kirjoittanut Raamatun ja Israelin aiheisia kirjoja jo suuren pinon. Punaisena lankana kirjoissa on Jeesus, Jumala ja Raamattu. Kirjat ovat nimeltään mm. "Tähtäimessä Israel", "Rukous", "Jaakobin ahdistus","Totuuden valhe" ja "Al Aqsa". Joka on näistä kirjoista vähiten hengellinen. Hänen kirjojensa kautta on tapahtunut myös uskoon tulemista.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 262 katselua
  • Ensilähetys: su 14.1.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 12
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi