Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Pauli Rahkonen

Maailmalta kantautuu huolestuttavia tietoja antisemitismin lisääntymisestä. Israel on kansana erityistarkkailussa ja juutalaiset kaikkialla monenlaisten hyökkäysten kohteina.

Kristittyjen piirissä näihin ilmiöihin suhtaudutaan kahdella tavalla.
Tällaiseen kahtaalle repivään tilanteeseen on Pauli Rahkosen kirja, Israel, hepreankieli ja Raamattu, erittäin tervetullut.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 203 katselua
  • Ensilähetys: su 28.6.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 79
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi