Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Jaakko Heinimäki

Kolumnistina, kirjailijana, käsikirjoittajana ja toimittajana tunnetuksi tullut Jaakko Heinimäki on kirjoittanut lasten Raamatun "Suomen lasten Raamattu", jonka hauska kuvitus ja kerronta tulee lähelle tämän päivän lapsia.

”Suomen lasten Raamattu” on erinomainen kirja lapsille ja kaikille lapsenmielisille. Erinomaisen kerronnan ja hauskojen oivallusten parissa viihtyvät varmasti sekä lapset että heidän vanhempansa. Kuvitus on herkullinen ja sen on tehnyt graafikko Christel Rönns.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 102 katselua
  • Ensilähetys: su 16.8.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 80
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi