Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Pekka Sartola

Parhaan suomalaisen kristillisen kirjailijan tittelin vuonna 2009 voittanut pastori, evankelista Pekka Sartola on kirjoittanut Lähi-idän ja Israelin tilanteesta ison pinon tietokirjoja ja vauhdikkaita romaaneja.

Myös hänen uusin kirjansa, "Pyhä Sota Pyhästä Maasta", vie lukijansa Lähi-itään tutkimaan toden teolla, mistä tässä jo 3500 vuotta jatkuneessa taistelussa perimmältään on kysymys. Kirja soveltuukin erittäin hyvin Israeliin liittyvien kysymysten hakuteokseksi.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 218 katselua
  • Ensilähetys: su 27.9.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 83
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi