Reijo Telarannan vieraana Jouko Ruohomäki

Opetusneuvos Jouko Ruohomäki on kirjoittanut järkälemäisen kirjan Karismaattisuuden kutsu.

Ruohomäen uutuuskirja on merkittävä ja yli kirkkokuntien rajojen tärkeä ja myös hyvin kiinnostava teos. Vaikka kirja kuvaa helluntailiikkeen syntyä ja ensimmäisiä vaiheita, sitä voi lukea myös paljon laajempana tällä hetkellä nopeimmin kasvavan kristillisyyden alueen katsauksena.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 288 katselua
  • Ensilähetys: su 24.5.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 76
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi