Reijo Telarannan vieraana Jasu Markkanen

Turun yliopiston matematiikan opiskelija ja kolmen lapsen isä Jasu Markkanen on kirjoittanut kirjan "Jalo soturi". Kirja ottaa kantaa henkiseen sodankäyntiin ja rauhan rakentamiseen kuningas Jeesuksen soturina.

Jasu Markkanen on kirjoittanut kirjansa "Jalo soturi" vuorovaikutuksessa pienryhmänsä kanssa. Kirja on tarkoitettu pienryhmätyöskentelyyn. Jokaisen kappaleen lopussa on keskustelukysymyksiä. Kirja pohjautuu apostoli Paavalin kehoitukseen Efeson seurakunnalle varustautua Kristuksen sotilaiksi ja seistä lujana.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 388 katselua
  • Ensilähetys: su 26.8.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 34
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi