Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Jukka Norvanto

Lähetysjärjestö Sanansaattajien Radiopastori Jukka Norvanto on kirjoittanut paljon kirjoja kuten "Vahvat ja heikot,1. Korinttilaiskirje", "Sisälle sanaan" ja "Onnellisten saari".

Radiopastori Jukka Norvanto on pitänyt radiossa Raamattukoulua Raamattu kannesta kanteen 1434 ohjelman verran. Kyseinen ohjelma on kustannettu myös noin 55 kirjan kirjasarjana. Norvannon kaksi kirjaa "Sisälle sanaan" sisältää Raamatun keskeisin sanoma: Jeesus Kristus pelastuksen tienä. Kirja "Onnellisten saari" kertoo hänen ajastaan Kyproksella turistipappina.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 432 katselua
  • Ensilähetys: su 20.5.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 32
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi