Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Keijo Rainerma

Kansanlähetyksen kotimaisen ja ulkomaisen työn johtaja, radiosaarnaaja ja kirkolliskokouksen jäsen rovasti Keijo Rainerma on kirjoittanut kirjat "Elämän valo, Johanneksen evankeliumi kaikelle kansalle" ja "On Jeesus!".

Rovasti Keijo Rainerma on kirjoissaan paneutunut erityisesti apostoli Johanneksen toimintaan. Kirjassaan "Elämän valo, Johanneksen evankeliumi kaikelle kansalle" hän työstää saamaansa neuvoa, että Raamatun lukeminen kannattaa alkaa Johanneksen evankeliumista. Kirjassaan "On Jeesus!" hän alleviivaa että kristinuskon ja kristittyjen pää on Jeesus!.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 247 katselua
  • Ensilähetys: su 2.9.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 35
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi