Ilkka Puhakka

Evankelista ja kirjailija Ilkka Puhakan tekstejä on kirjaksi koonnut toimittaja Marketta Vaismaa. Uusin kirja on nimeltään " Taivaan mitta, Efesolaiskirjeen näköaloja".

Ilkka Puhakka julistaa Jeesusta, joka ei kutsu seuraajiaan istumaan apaattisina kirkkojen penkeissä. Hänen teksteissään kuuluu eletyn rikkaan elämän ääni. Puhakka on ammentanut apostoli Paavalin vankeudessa kirjoittamasta Efesolaiskirjeestä. Oman evankelistatyön kokemukset Venäjän vankiloista ovat saaneet peilautua Paavalin palavaan evankeliointiin vankeudesta.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 347 katselua
  • Ensilähetys: la 30.10.2010, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 106
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi