Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Tässä äiti

Vaikka meille ei luvattu yhtään pienokaista, Jumala päätti toisin. Vuosien saatossa sain pidellä kuutta omaa vauvaa, joista viimeisin nukahtaa laulun aikana syliini.

Pientä kissavauvaa esittää aina niin aurinkoinen Lumina-tyttö. Tämän laulun kautta rohkaisen kaikkia äitejä jättämään lapsilleen korvaamattoman perinnön, Jeesuksen tuntemisen. Se antaa lapselle turvan, rauhan ja pelastuksen.

"Painakaa siis nämä minun sanani sydämeenne ja mieleenne ja sitokaa ne merkiksi käteenne, ja ne olkoot muistolauseena otsallanne; ja opettakaa ne lapsillenne, niin että puhut niistä kotona istuessasi ja tietä käydessäsi, maata pannessasi ja ylös noustessasi. Ja kirjoita ne talosi pihtipieliin ja portteihisi, että te ja teidän lapsenne kauan eläisitte siinä maassa, jonka Herra teidän isillenne vannotulla valalla lupasi antaa heille, niin kauan kuin taivas maan yli kaareutuu." 5 Moos. 11:18-21

Mia Joki

Mia Joki on taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana vuonna 1980. Yhteensä sävellyksiä on kertynyt noin 300, joista levytetty yli 80 kappaletta seitsemälle eri albumille. Lauluista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 700 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 15 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää Vain yksi tie -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 533 katselua
  • Ensilähetys: su 10.5.2020, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 15
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi