Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Saan ajaa kohti taivasta

Elämä on matka. Sillä on alku ja määränpää. Minun määränpääni on Taivas. Yhdessä Gospel Riderssien kanssa ajattelemme samalla tavalla ja mukaan kutsutaan muitakin.

Jatkamme yhdessä matkaa toinen toistamme rohkaisten, ettei meistä kukaan jäisi taipaleelle. Videolla Harri Joki räppää kappaleen puhuttelevimman osuuden. Hämeenlinnan aluevastaava, Arto Hasari, ajaa kohti Taivasta Aulangolla kuvatussa musiikkivideossa.

"Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle." Heb. 4:1

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 155 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 14
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi