Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Usko Herraan Jeesukseen

Kuin kyyhkynen CD:n voimakkain kappale kertoo koko uskonelämän ytimen: Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut.

Meiltä kysytään uskoa, ei näkemistä. Kuinka pieni lapsi heittäytyy yläportaalta kohti äidin käsivarsia, hän uskoo, että äiti ottaa kiinni. Ei ihme, että Jeesus otti esimerkikseen juuri lapset. Koko Vanhan testamentin valtava seikkailu useiden pyhien elämässä kertoo juuri uskosta, mikä vuoria siirtää. Tällaisesta uskosta saan laulaa Petra vuoren rinteillä Patmoksen saarella.

"Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä." Matt. 24:36-42

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 94 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 13
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi