Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Aamuruskon maa

Ajankohtaisin, Kenian maisemia kuvaava, kappaleeni kuvaa aikaa, missä nyt elämme.

Luonnonkatastrofeja, sotaan valmistautumista, rakkaus kylmenee, lapset jäävät orvoiksi. Tässä ohikiitävässä ajassa olemme matkalla, mikä kestää hetken vaan verrattuna ikuiseen elämään Taivaassa, aamuruskon maassa. Matkaa tehdessämme Jeesus vakuuttaa omilleen:

"Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö." Joh.14:27

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 108 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 12
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi