Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Herra siunatkoon teitä

Toisen levyni rakastetuin kappale kuvattiin Patmoksen saarella, näköalajyrkänteellä, mistä näkyi lähes koko saari. Sieltä sain laulaessani siunata pyhän saaren asukkaita siunauksella, jonka itse Herra meille opetti.

Tämä orkestraalinen sinfonia on laulettu uudelleen ja uudelleen, sillä onhan se Jumalan sanaa, siunaukseksi meille, siunaukseksi Sinulle.

"Herra siunatkoon sinua ja varjelkoon sinua; Herra valistakoon kasvonsa sinulle ja olkoon sinulle armollinen; Herra kääntäköön kasvonsa sinun puoleesi ja antakoon sinulle rauhan." 4 Moos. 6:24-26

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty 114 kappaletta kymmenelle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 830 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 20 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 336 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 17
  • Kesto: 10 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi