Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Matkalla taivaaseen

Ensimmäisen levyni kappale julkaistiin uudelleen seitsemännellä levyllä ’Sulle valmis’, mikä tehtiin yhteistyössä Gospel Ridersien kanssa.

16 moottoripyörää saapui kuvauksiin legendaariselle kahvila Sillalle, Sääksmäen sillan kupeeseen. Yhdessä saamme tavalla ja toisella viedä maailman suurinta sanomaa Jeesuksesta eteenpäin tehdessämme matkaa Taivaaseen.

"Herra on sinun varjelijasi, Herra on suojaava varjosi sinun oikealla puolellasi. Ei polta sinua aurinko päivällä, eikä kuu yöllä. Herra varjelee sinut kaikesta pahasta, hän varjelee sinun sielusi. Herra varjelee sinun lähtemisesi ja tulemisesi, nyt ja iankaikkisesti." Ps.121:5-8

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 190 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 19
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi