Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Usko Herraan Jeesukseen

Kuin kyyhkynen CD:n voimakkain kappale kertoo koko uskonelämän ytimen: Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut.

Meiltä kysytään uskoa, ei näkemistä. Kuinka pieni lapsi heittäytyy yläportaalta kohti äidin käsivarsia, hän uskoo, että äiti ottaa kiinni. Ei ihme, että Jeesus otti esimerkikseen juuri lapset. Koko Vanhan testamentin valtava seikkailu useiden pyhien elämässä kertoo juuri uskosta, mikä vuoria siirtää. Tällaisesta uskosta saan laulaa Petra vuoren rinteillä Patmoksen saarella.

"Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.Uskon kautta me ymmärrämme, että maailma on rakennettu Jumalan sanalla, niin että se, mikä nähdään, ei ole syntynyt näkyväisestä." Matt. 24:36-42

Mia Joki

Mia Joki on taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana vuonna 1980. Yhteensä sävellyksiä on kertynyt noin 300, joista levytetty yli 80 kappaletta seitsemälle eri albumille. Lauluista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 700 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 15 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää Vain yksi tie -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 46 katselua
  • Ensilähetys: to 1.1.1970,
  • Jaksonumero: 13
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi