Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Seitsemän vapautumisrukousta 2

Sielun sidokset, sanalliset kiroukset, sisäiset valot ja sielun haavat. Rukousta vapautumisen puolesta.

Kahdeksannessa jaksossa opetetaan erilaisista kirouksista ja niiden vaikutuksista uudestisyntyneen uskovan elämään. Jaksossa käsitellään mm. sisäisiä valoja, joiden kautta ihminen kiroaa itse itseään ja tulee sidotuksi, lannistetuksi ja masennetuksi. Tiesitkö, että juoruaminen ja pahan puhuminen lähimmäisestä on hänen kiroamistaan? Koska kielellä on vallassaan elämä ja kuolema, niin kuin Raamattu sanoo, me voimme pahojen sanojen myötä lähettää kirousta ja onnettomuutta sekä itsemme, että lähimmäistemme ylle. Haureelliset, avioliiton ulkopuoliset suhteet menneisyydessä, ovat voineet saada aikaan negatiivisia sielun sidoksia, jotka voivat vaikuttaa nykyiseen avioliittoomme haitallisesti, mikäli näitä sielunsidoksia ei ole missään vaiheessa katkaistu. Me joudumme kaikki kokemaan loukkauksia elämässämme, jotka voivat joskus saada aikaan hyvin syviäkin haavoja, jotka ilman loukkauksen käsittelyä ja anteeksiantamista saavat aikaan katkeruuden juuren kasvamista. Nämä ovat hyvin voimakkaita mielenlinnakkeita, jotka voivat tehokkaasti estää hengellisen kasvumme, ellemme tee näiden väärien ajatusmallien suhteen syvää parannusta. Jokaisen opetusaiheen jälkeen rukoilemme yhdessä, jotta mielenlinnoituksen yllä oleva demoninen sidos tulisi katkaistuksi ja Pyhä Henki voisi voimallisesti aloittaa tämän jälkeen mielenlinnakkeiden purkamisen rukoilijan kohdalla.

Vapauttava uudestisyntyminen

Markku Veilon sydämessä pitkään kytenyt ajatus ihmisen uudestisyntymiseen johtavan prosessin esittämisestä visuaalisesti muuttuu lopultakin konkretiaksi uudessa 3D-animaatiotekniikkaa hyväkseen käyttävässä kahdeksanosaisessa opetussarjassa.

Veilo käsittelee mm. sekä Jumalan ja ihmisen kolminaisuutta että näiden kahden liittymistä toisiinsa. Hän nostaa esiin myös ihmisen kaksijakoisuuden, sisäisen ja ulkoisen ihmisen, hahmottaen katsojille käsityksiä liha ja henki. Opimme, mitä Raamattu sanoo pahoista hengistä ja niiden vaikutuksesta ihmiskuntaan. Opetussarjan kahdessa viimeisessä osassa rukoillaan katsojien vapautumisen puolesta.

  • 1526 katselua
  • Ensilähetys: ke 27.6.2012, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 8
  • Kesto: 60 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Tekstitykset:
  • viro