Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Demonit pyrkivät ihmismielen hallintaan

Mitä Raamattu kertoo pahoista hengistä ja niiden vaikutuksesta ihmiskuntaan? Jaksoa ei suositella erityisen herkille katsojille.

Neljännessä jaksossa tutkimme Raamatun valossa langenneiden enkelien ja demoneiden olemusta ja toimintaa. Ovatko langenneet enkelit ja demonit yksi ja sama käsite, vai onko niillä erilainen alkuperä? Sielunvihollinen on hallinnut syntiinlangennutta ihmiskuntaa jo yli kuuden vuosituhannen ajan. Millaisia eri keinoja se käyttää ihmistä pettääkseen ja hallitakseen? Tiedätkö, että sielunvihollinen ei voi täysin hallita ihmistä ulkopuolelta käsin, vaan ihmismieltä hallitakseen, sen on päästävä ihmisen sisäpuolelle? Tiedätkö, että riivaajat ovat kukin oman erikoisalansa experttejä ja ovat erikoistuneet pettämään ja kiusaamaan ihmisiä tehokkaasti omalla toimialallaan? Entä mikä on pahojen henkien asuinpaikka ihmiskehossa, silloin kun ihminen on synnin tähden avannut niille sydämensä ovet?


Luvassa vielä seuraavat jaksot:

5.Uudestisyntyneen uusi asema Kristuksessa
6.Uudestisyntyneen päivittäinen tila Kristuksessa
7.Seitsemän vapautumisrukousta
8.Seitsemän vapautumisrukousta

Vapauttava uudestisyntyminen

Markku Veilon sydämessä pitkään kytenyt ajatus ihmisen uudestisyntymiseen johtavan prosessin esittämisestä visuaalisesti muuttuu lopultakin konkretiaksi uudessa 3D-animaatiotekniikkaa hyväkseen käyttävässä kahdeksanosaisessa opetussarjassa.

Veilo käsittelee mm. sekä Jumalan ja ihmisen kolminaisuutta että näiden kahden liittymistä toisiinsa. Hän nostaa esiin myös ihmisen kaksijakoisuuden, sisäisen ja ulkoisen ihmisen, hahmottaen katsojille käsityksiä liha ja henki. Opimme, mitä Raamattu sanoo pahoista hengistä ja niiden vaikutuksesta ihmiskuntaan. Opetussarjan kahdessa viimeisessä osassa rukoillaan katsojien vapautumisen puolesta.

  • 1050 katselua
  • Ensilähetys: ke 2.5.2012, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 4
  • Kesto: 60 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Tekstitykset:
  • viro