Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Seitsemän vapautumisrukousta 1

Mielen alueen linnakkeet, sukukiroukset ja syntitottumukset. Rukousta vapautumisen puolesta.

Seitsemännessä jaksossa siirrymme opetussarjan teoriapuolelta käytännön puolelle. Tässä jaksossa opetetaan mielenlinnakkeista, niiden syntymekanismeistä ja kyvystä hallita ihmismieltä. Uskonelämän tärkeimpiä projekteja, oikean jumalakuvan muodostumisen lisäksi, on realistisen minäkuvan muodostuminen. Siksi Jumalan Henki pyrkii purkamaan mielenlinnakkeitamme jo aivan uskon elämän alusta asti. Uudestisyntynyt uskova, joka on oppinut tuntemaan Raamatun sanoman ja pyrkii  elämään sen antaman esimerkin mukaisesti, on oppinut tuntemaan Jumalan ja itsensä. Hän on mielenlinnakkeista vapaa. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sielunvihollinen hallitsee mielenlinnakkeissa, jotka ovat Jumalan sanan vastaisia ajatusmalleja meissä, meidän lihassamme? Niin kauan, kun uskovan mielessä on Jumalan sanan vastaisia ajatusmalleja, Jumalan Henki ei voi hallita häntä kaikilla elämänalueilla. Niin kuin ihminen mielessään ajattelee, siten hän toimii, Snl.23:7, (Engl. käännös). Tässä jaksossa Markku Veilo opettaan myös sukukirouksista ja siitä, kuinka sielunvihollisen tuhoava vaikutus voi siirtyä perheissä sukupolvesta toiseen, perittyjen, Jumalan sanan vastaisten asenteiden, uskomusten ja toimintamallien tähden. Opetukseen liittyy myös vapautusrukouksia, joiden tarkoitus on opettaa uskovia sanoutumaan irti tunnistettavista synneistä, jotta sielunvihollisen sitova ja hengellistä elämää hidastava vaikutus voisi väistyä hengellisen kasvun tieltä. Ulkopuolisista, demonisista siteistä voidaan vapautua välittömästi, kun synneistä tehdään parannus ja niistä sanoudutaan irti. Mielenlinnakkeiden purkaminen taas on pitkäaikaisempi projekti.

Luvassa vielä sarjan viimeinen jakso:

8.Seitsemän vapautumisrukousta

Vapauttava uudestisyntyminen

Markku Veilon sydämessä pitkään kytenyt ajatus ihmisen uudestisyntymiseen johtavan prosessin esittämisestä visuaalisesti muuttuu lopultakin konkretiaksi uudessa 3D-animaatiotekniikkaa hyväkseen käyttävässä kahdeksanosaisessa opetussarjassa.

Veilo käsittelee mm. sekä Jumalan ja ihmisen kolminaisuutta että näiden kahden liittymistä toisiinsa. Hän nostaa esiin myös ihmisen kaksijakoisuuden, sisäisen ja ulkoisen ihmisen, hahmottaen katsojille käsityksiä liha ja henki. Opimme, mitä Raamattu sanoo pahoista hengistä ja niiden vaikutuksesta ihmiskuntaan. Opetussarjan kahdessa viimeisessä osassa rukoillaan katsojien vapautumisen puolesta.

  • 1321 katselua
  • Ensilähetys: ke 13.6.2012, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 7
  • Kesto: 60 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Tekstitykset:
  • viro