Kuinka pappi tuli uskoon – ja isä myös

Pikkupojat katselivat vanhempien juomista sivusta. Lopulta koko perhe oli alkoholin kourissa. Kun Make sitten eräänä pääsiäisenä vietti isänsä kanssa ryyppyiltaa ja Jeesus-elokuva tuli TV:stä, sanoi Maken Pekka-isä sanat, jotka muuttivat pojan ja koko perheen elämän..

Kun Markku ja hänen veljensä muuttivat pois kotoa, alkoi alkoholin suurkulutus. Pojat itse valmistivat kiljua, kaljaa, pontikkaa ja kerralla jopa sata litraa väkevää viiniä.

Mitkä nuo sanat olivat, jotka muuttivat Markun ja hänen koko perheen elämän?

Make on tänään kirkkaasti uskossa ja toimii tällä hetkellä pappina Orivedellä. Maken isä, Pekka, on rakastettu ja luotettu kiinteistövälittäjä Tampereella.

Harri Joki kertoo omasta uskoontulostaan, mutta myös isästään, joka joutui vakavan tapaturman uhriksi.

Lapin yksi kaunein paikka on 242 m merenpinnasta kohoava Ylitornion Aavasaksa, niissä maisemissa kuvattiin Mia Joen yksi voimakkaimmista kappaleista ’Aina ja iankaikkisesti’, jonka sanat ovat suoraan Ilmestyskirjan 5 luvun lopusta.

Vain yksi tie

Sarja Jumalan uutta tekevästä ja muuttavasta voimasta. Kuulemme entisten vankien ja muiden mielenkiintoisten henkilöiden koskettavia todistuksia, joita 20 vuotta vankilatyötä tehneet, Mia ja Harri Joki, ovat kuvanneet.

Harri Joki käsittelee eri aiheita elävin esimerkein. Sarjassa nähtäviä musiikkivideoita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Kreikassa ja Patmoksen saarella. Videoilla laulaa kappaleiden sanoittaja ja säveltäjä, Mia Joki.

Lisätietoja voit lukea osoitteista vainyksitie.net ja www.facebook.com/vainyksitie/

  • 2796 katselua
  • Ensilähetys: su 14.11.2021, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 58
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Viitenumero: 1465