Pahimpana päivänä viinan kanssa 70 pilleriä kurkusta alas

Tuomo Kanto oli alkoholin ja lääkkeiden suurkuluttaja. Hän saattoi ottaa päivässä 70 tablettia rauhoittavia ja juoda vielä alkoholia päälle. Yli 50 ystävää kuoli ympäriltä, mutta Jumala varjeli Tuomon hengen, vaikka hän yritti itsemurhaa useita kertoja.

Asumuseron jälkeen uskomaton vaimo rukoili polvillaan Tuomon puolesta. Jumala vastasi yllättäen. 5. tammikuuta 2005 Tuomo Kanto oli karannut sairaalasta itsemurhayrityksen jälkeen. Kun kolme ihmistä kehottivat häntä saman päivän aikana menemään seurakuntaan, Tuomo meni, mutta vilpillisellä mielellä. Hän ajatteli mennä seurakuntaan ja ryöstää jonkun mummon rahat, mutta seurakunnassa tapahtuikin jotain aivan muuta…

Harri kertoo murhamiehistä, jotka hyökkäsivät nigerialaisen pastorin ja lähetyssaarnaajien kimppuun, mutta eräs ystävällinen ele pelasti joukon hengen…

Mia Joen 'Juna jyskyttää’ kappaleeseen on kuvattu eniten materiaalia, kuin mihinkään aikaisempaan videoon. Siinä on mm. huima kohtaus, kun juna ajaa kameran ylitse. Videolla nähtävä museoveturi Tv1 339, lempinimeltään Jumbo, on ainoa käyttökuntoinen vastaavanlainen veturi maailmassa. Videolla mukana Mia ja hänen viisi lastaan. Toisella musiikkivideolla, Mia laulaa Akaan kirkossa koskettavan kappaleen ’Kiittää mä saan’.

Vain yksi tie

Sarja Jumalan uutta tekevästä ja muuttavasta voimasta. Kuulemme entisten vankien ja muiden mielenkiintoisten henkilöiden koskettavia todistuksia, joita 20 vuotta vankilatyötä tehneet, Mia ja Harri Joki, ovat kuvanneet.

Harri Joki käsittelee eri aiheita elävin esimerkein. Sarjassa nähtäviä musiikkivideoita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Kreikassa ja Patmoksen saarella. Videoilla laulaa kappaleiden sanoittaja ja säveltäjä, Mia Joki.

Lisätietoja voit lukea osoitteista vainyksitie.net ja www.facebook.com/vainyksitie/

  • 2144 katselua
  • Ensilähetys: su 6.3.2022, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 62
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Viitenumero: 1465