Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Kuka loi rakkauden? Jumala, joka on rakkaus itse. Siksi Hänen kertomansa kuvaus rakkaudesta on aitoi ja varmasti laulun arvoinen.

Korinttolaiskirjeen kohta: 'Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä...' on useimmille tuttu elämän tärkeimmistä hetkistä morsiamena tai sulhasena. Mutta sen tarkoitus on ohjata meitä arjessakin, jokaisena päivänä. Videon aloittaa unkarilainen viuluvirtuoosi, Kallai Kiss Erno. Laulu kuvattiin Benalmadenan Battery Parkissa.

"Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.
Rakkaus ei koskaan häviä;…" Kor. 13:4-8

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 400 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 27
  • Kesto: 10 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi