Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Kuka loi rakkauden? Jumala, joka on rakkaus itse. Siksi Hänen kertomansa kuvaus rakkaudesta on aitoi ja varmasti laulun arvoinen.

Korinttolaiskirjeen kohta: 'Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä...' on useimmille tuttu elämän tärkeimmistä hetkistä morsiamena tai sulhasena. Mutta sen tarkoitus on ohjata meitä arjessakin, jokaisena päivänä. Videon aloittaa unkarilainen viuluvirtuoosi, Kallai Kiss Erno. Laulu kuvattiin Benalmadenan Battery Parkissa.

"Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile, ei käyttäydy sopimattomasti, ei etsi omaansa, ei katkeroidu, ei muistele kärsimäänsä pahaa, ei iloitse vääryydestä, vaan iloitsee yhdessä totuuden kanssa; kaikki se peittää, kaikki se uskoo, kaikki se toivoo, kaikki se kärsii.
Rakkaus ei koskaan häviä;…" Kor. 13:4-8

Mia Joki

Mia Joki on taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana vuonna 1980. Yhteensä sävellyksiä on kertynyt noin 300, joista levytetty yli 80 kappaletta seitsemälle eri albumille. Lauluista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 700 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 15 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää Vain yksi tie -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 304 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 27
  • Kesto: 10 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi