Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Iankaikkisen elämän

Vain yksi tie -ohjelman tunnusmusiikina tunnettu kappale, kuvaa koskettavaa tosikertomusta Samusta, joka joutui kuolemaan johtavaan moottoripyöräonnettomuuteen.

Nuoren pojan haudalla laulettu kapple kertoo toivosta, mikä meille on annettu Jeesuksessa. Iankaikkinen elämä, minkä Hän antaa.

"Tämä on se todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on hänen Pojassansa.
Jolla Poika on, sillä on elämä; jolla Jumalan Poikaa ei ole, sillä ei ole elämää.
Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä." 1. Joh. 5:11-13

Mia Joki

Mia Joki on taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana vuonna 1980. Yhteensä sävellyksiä on kertynyt noin 300, joista levytetty yli 80 kappaletta seitsemälle eri albumille. Lauluista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 700 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 15 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää Vain yksi tie -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 218 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 25
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi