Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

14 Herran kristittyä soturia saapui paikalle, kun kuvattiin voimakas kappale ’Voittajien’. Miehet rakensivat voiton merkin, ristin, soramontun korkeimmalle kohtaa.

Ristiin turvautuen me kaikki olemme voittajia, sillä Jeesus on voittanut. Hänen kanssaan olemme myös perillisiä, niinkuin rakkaat lapset. Komea customoitu moottoripyörä kertoo videolla oman todistuksensa rekisterikilvestä alkaen.

"Mutta jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kanssaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.
18. Sillä minä päätän, että tämän nykyisen ajan kärsimykset eivät ole verrattavat siihen kirkkauteen, joka on ilmestyvä meihin." Room. 8:17

Mia Joki

Mia Joki on taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana vuonna 1980. Yhteensä sävellyksiä on kertynyt noin 300, joista levytetty yli 80 kappaletta seitsemälle eri albumille. Lauluista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 700 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 15 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää Vain yksi tie -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 276 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 29
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi