Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Andalucian auringon laskiessa pienet purjeveneet lipuvat iltaruskon värjäämää meren pintaa. Rakas Raamattuni on käsissäni.

Raamattu, mihin turvaudun joka päivä janoten sen iankaikkisia sanoja, rohkaisevaa, lohduttavaa ja nuhtelevaa tekstiä, mikä jättää aina jäljen. Vaikka elämä toisi mitä, sen kaikissa käänteissä haluan turvata Jumalan sanaan. Näistä tunnelmista syntyi kappale ’Usko vaan’.

"Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija.." Heb. 4:12

Mia Joki

Mia Joki on taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana vuonna 1980. Yhteensä sävellyksiä on kertynyt noin 300, joista levytetty yli 80 kappaletta seitsemälle eri albumille. Lauluista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 700 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 15 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää Vain yksi tie -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 26 katselua
  • Ensilähetys: to 1.1.1970,
  • Jaksonumero: 5
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi