Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Minun sieluni kiittää

Nopea, etelän rytmien lämmittämä kappale 'Minun sieluni kiittää' hohkaa väriä, iloa ja kiitollisuutta Jumalalle jokaisesta päivästä.

Se kertoo myös luottavaisuudesta Jumalan huolenpitoon, kun ihminen kulkee rukoilen. Tämä Benalmadenan palmupuistossa kuvattu, mustalaisviulujen, trumpettien ja kastanjettien rytmittämä kappale virittää apeankin mielen kiittämään Jumalaa!

"Hyvä on Herraa kiittää ja veisata kiitosta sinun nimellesi, sinä Korkein, aamulla julistaa sinun armoasi ja yön tullen sinun totuuttasi kymmenkielisillä soittimilla ja harpuilla, kannelta soittaen. Sillä sinä ilahutat minua, Herra, töilläsi; minä riemuitsen sinun kättesi teoista." Ps. 92:2-5

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 93 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 7
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi