Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Minun sieluni kiittää

Nopea, etelän rytmien lämmittämä kappale 'Minun sieluni kiittää' hohkaa väriä, iloa ja kiitollisuutta Jumalalle jokaisesta päivästä.

Se kertoo myös luottavaisuudesta Jumalan huolenpitoon, kun ihminen kulkee rukoilen. Tämä Benalmadenan palmupuistossa kuvattu, mustalaisviulujen, trumpettien ja kastanjettien rytmittämä kappale virittää apeankin mielen kiittämään Jumalaa!

"Hyvä on Herraa kiittää ja veisata kiitosta sinun nimellesi, sinä Korkein, aamulla julistaa sinun armoasi ja yön tullen sinun totuuttasi kymmenkielisillä soittimilla ja harpuilla, kannelta soittaen. Sillä sinä ilahutat minua, Herra, töilläsi; minä riemuitsen sinun kättesi teoista." Ps. 92:2-5

Mia Joki

Mia Joki on taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana vuonna 1980. Yhteensä sävellyksiä on kertynyt noin 300, joista levytetty yli 80 kappaletta seitsemälle eri albumille. Lauluista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 700 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 15 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää Vain yksi tie -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 83 katselua
  • Ensilähetys: to 1.1.1970,
  • Jaksonumero: 7
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi