Rauhaa pyhä maa

Öljymäellä, Jerusalemin kaupungin yläpuolella, sain laulaa ’Rauhaa pyhä maa’.

Palestiinalaispoikia tuli katsomaan tilannetta, aurinko laski ja Jerusalem hohti kullankeltaisena. Sävelen ja sanat Jumala antoi tämän kappaleen päivää ennen ympäristötaidenäyttelyn avajaisia, johon osallistuin valtavalla Daavidin tähti -teoksella. Teoksen edessä sain laulaa tämän laulun ja kertoa rakkaudestani pyhää maata kohtaan.

"Meidän jalkamme saavat seisoa sinun porteissasi, Jerusalem; sinä Jerusalem, rakennettu kaupungiksi, johon kokoonnutaan yhteen, jonne sukukunnat vaeltavat, Herran sukukunnat, niinkuin Israelille on säädetty, kiittämään Herran nimeä. Sillä siellä ovat tuomioistuimet, Daavidin huoneen istuimet. Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat." Ps. 122:2-6

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty 114 kappaletta kymmenelle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 830 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 20 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 576 katselua
  • Ensilähetys: pe 26.10.2018, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 4
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi