Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Andalucian auringon laskiessa pienet purjeveneet lipuvat iltaruskon värjäämää meren pintaa. Rakas Raamattuni on käsissäni.

Raamattu, mihin turvaudun joka päivä janoten sen iankaikkisia sanoja, rohkaisevaa, lohduttavaa ja nuhtelevaa tekstiä, mikä jättää aina jäljen. Vaikka elämä toisi mitä, sen kaikissa käänteissä haluan turvata Jumalan sanaan. Näistä tunnelmista syntyi kappale ’Usko vaan’.

"Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija.." Heb. 4:12

Mia Joki

Mia Joki on gospelmuusikko ja taiteilija Olli Joen viidestä tyttärestä toiseksi vanhin. Mia teki ensimmäisen sävellyksensä 'Pieni laulu Herrasta’ 15-vuotiaana. Nyt sävellyksiä on kertynyt yli 300, joista on levytetty yli 90 kappaletta kahdeksalle eri albumille. Mia säveltää, sanoittaa, soittaa ja laulaa Jumalan kunniaksi. Monista kappaleista on tehty myös musiikkivideoita, joita on kuvattu mm. Espanjassa, Israelissa, Patmoksen saarella ja Kreikassa.

Kuuden lapsen äiti keikkailee ahkerasti, takana on nyt yli 750 keikkaa. Rakkaana hän kokee myös vankilatyön, jota on tehnyt miehensä, Harri Joen rinnalla, nyt 17 vuotta. Yhdessä he toimittavat TV7:llä nähtävää ’Vain yksi tie’ -sarjaa, joista musiikkivideotkin ovat tuttuja.

  • 56 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 5
  • Kesto: 5 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi