Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Häpeä

Häpeän kasvot. Koska toisten hävettävistä tilanteista tulikaan TV-katsojen viihdettä?

Monen ihmisen henkisen pahoinvoinnin syynä saattaakin olla käsittelemätön häpeä, joka verhoutuu muiden tunteiden taakse.

Ben Malinen on häpeätutkija, joka on kirjoittanut aiheesta kirjan ja valmistelee parhaillaan väitöstä häpeän synnystä. jKr. pohtii suomalaisen häpeän syitä sekä sitä, miten tunnistamaton häpeä vaikuttaa käyttäytymiseen, mutta myös armon kokemiseen. Entä olemmeko ajautuneet nöyryytyskulttuuriin, jossa yksi huvittelumuoto on seurata televisiosta muiden hävettäviä tilanteita?

Miten voisi päästä vapaaksi häpeän kahleista, riittämättömyydestä ja arvottomuuden kokemuksesta? Malisen lisäksi jKr. pohtii aihetta yhdessä diakonissa Paula Tähtisen kanssa, joka luotsaa Kansan Raamattuseurassa Kristillistä toipumistyötä.

Suomessa on viimeisen 10 vuoden aikana järjestetty yli 200 paikkakunnalla KRITO-ryhmiä. Se on seurakuntien työmuoto, joka luottaa vertaistukeen ja rukoukseen.

jKr

Hengellinen asiaohjelma, joka tarttuu yhteiskunnallisiin teemoihin ja ihmiselämän arjen asioihin kristityn näkökulmasta. Tuotantokaudet 2003-2007.

jKr. kuvaa suomalaista henkeä ja elämää jälkeen Kristuksen. Ohjelma tuo yhteiskunnallisiin teemoihin sekä ihmiselämän arjen asioihin kristillisen näkökulman mutkattomasti ja luontevasti.

jKr. on Taivas TV7 / Ristin Tuki ry:n tuotantoa vuosilta 2003-2007.

  • 118 katselua
  • Ensilähetys: -
  • Jaksonumero: 60
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi