Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Lapsettomuus

Entä jos haikara toistuvasti ohittaa meidän kotimme. Raskautta ei kuulukaan vaikka kovasti yritämme?

Moni nuori pari joutuu kohtaamaan sen tosiasian, ettei elämä olekaan automaatio. Lapsia ei noin vain hankitakaan. Itse asiassa, vain harva nainen tulee raskaaksi ensi yrittämällä.

Pirre Saario on toimittaja, jonka uravalinta taisi olla varsin luontainen. Hän nimittäin on kirjoittanut päiväkirjaa 10-vuotiaasta asti. Jo nuorena tyttönä hän haaveili kirjan kirjoittamisesta. Lopulta sellainen syntyikin. Mutta esikoisteoksensa esipuheessa hän toteaa, ettei olisi koskaan valinnut vapaaehtoisesti kirjaansa tällaista aihetta. Pirren kirja kertoo lapsettomuudesta.

Kaksi kolmesta tahattoman lapsettomuuden kohtaavasta parista hakeutuu lääkäriin. Hedelmöityshoidot ovat osa lääketieteellistä lapsettomuuden hoitoa. Kun kyse on elämän perustavanlaatuisista asioista, hoidot voivat olla henkisesti raskaita. Kolme neljästä saa lopulta toivomansa lapsen.

jKr

Hengellinen asiaohjelma, joka tarttuu yhteiskunnallisiin teemoihin ja ihmiselämän arjen asioihin kristityn näkökulmasta. Tuotantokaudet 2003-2007.

jKr. kuvaa suomalaista henkeä ja elämää jälkeen Kristuksen. Ohjelma tuo yhteiskunnallisiin teemoihin sekä ihmiselämän arjen asioihin kristillisen näkökulman mutkattomasti ja luontevasti.

jKr. on Taivas TV7 / Ristin Tuki ry:n tuotantoa vuosilta 2003-2007.

  • 74 katselua
  • Ensilähetys: ma 4.12.2006, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 62
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi