Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Peliriippuvuus

Suomalaiset pelaavat vuosittain noin 2 miljardilla eurolla. Pelaaminen päihdyttää. Miksi?

Pelaaminen kiehtoo, varsinkin kun siihen liittyy riskinotto. Rahapelien pelaaminen on maassamme kasvussa. Pelkästään Veikkauksen liikevaihto oli viime vuonna reilut 1,2 miljardia euroa.

Aina pelaaminen ei pysy aisoissa. Sosiaali- ja terveysministeriön selvityksen mukaan suomalaisista 25 000sta 65 000een on vaaravyöhykkeellä pelaamisensa kanssa. jKr:ssä keskustellaan, mistä apu kun tunnistaa itsessään tai läheisessään peliongelman piirteitä.

Tämän ajan lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia vetää puoleensa yhä todellisempi digitaalinen maailma. Vaikka IT-kupla puhkesikin, peliteollisuus ei siitä koskaan lamautunut. Se on kasvanut jo viimeiset 20 vuotta ja on tänään vähintään yhtä suuri kuin tämän päivän elokuvateollisuus. Miten vanhempana voisi laittaa terveitä rajoja lapsen pelaamiselle?

jKr

Hengellinen asiaohjelma, joka tarttuu yhteiskunnallisiin teemoihin ja ihmiselämän arjen asioihin kristityn näkökulmasta. Tuotantokaudet 2003-2007.

jKr. kuvaa suomalaista henkeä ja elämää jälkeen Kristuksen. Ohjelma tuo yhteiskunnallisiin teemoihin sekä ihmiselämän arjen asioihin kristillisen näkökulman mutkattomasti ja luontevasti.

jKr. on Taivas TV7 / Ristin Tuki ry:n tuotantoa vuosilta 2003-2007.

  • 159 katselua
  • Ensilähetys: ma 23.10.2006, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 56
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi