Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Humanitäärinen apu vai lähetysinvaasio?

Voiko ennakkoluuloja voittaa ja lähestyä Jumalan rakkaudella joka muuttaa ihmisen, kun aseet ja politiikka puhuvat suurella ja vaikuttavalla äänellä? Kysymykseen vastaa Fida Internationalin kehitysyhteistyöjohtaja Eero Horstia.

Viime vuosisadalla alkaneet maailmanlaajuiset konfliktit sotineen, maanjäristyksineen ja nälänhätineen on synnyttänyt YK:n sopimuksen kehitysyhteistyön tarpeesta konfliktialueille. Suomi haluaa pyrkiä YK:n suosittamaan tavoitteeseen, saavuttaa vuoteen 2015 mennessä 0,7 % bruttokansantuotteesta.

Tavoitteen saavuttaminen merkitsee ponnistelua Suomen hallituksen taholta, ymmärtää kyllin selkeästi mitä merkitsee Jumalan siunaus maallemme, toimittaessamme apua niille jotka ovat kaikkensa menettäneet.

Apu välittyy usein ei kristillisille alueille, joissa hallitseva uskonto ja poliittiset päätöksentekijät muodostavat haasteen avuntuojille. Kristillisten järjestöjen avustustyöntekijät Euroopasta ja länsimaista eivät useinkaan tuo kristillisen lähimmäisen rakkauden kuvaa avun vastaanottajille, sillä heidät yhdistetään sotilasliittoumiin ja aseellisiin konflikteihin, joissa siviilejä on kuollut joukoittain.

Marttyyrien Ääni

Maailmassa on 200 miljoonaa kristittyä, joilta puuttuu uskonnonvapaus siten kuin YK sen määrittelee. Marttyyrien ääni tuo vainotun seurakunnan äänen TV7:ään.

Suurin osa kristillisistä seurakunnista, jopa 70 prosenttia, elää ja toimii länsimaiden ulkopuolella. Miljoonat uskonveljemme ja -sisaremme elävät maissa, joissa ihmisoikeutta ei kunnioiteta ja uskonnonvapautta rajoitetaan tai sitä ei ole ollenkaan.

  • 60 katselua
  • Ensilähetys: su 22.11.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 14
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Viitenumero: 9276