Pitääkö puhua helvetistä?

Maailmanhistorian lopussa tapahtuu ihmiskunnan erottelu pelastettuihin ja kadotettuihin. Kaikilla on oikeus tietää tästä päivästä ja kahdesta päämäärästä.

Moni pohtii, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen. Moni kuvittelee pääsevänsä taivaaseen hyvien tekojensa tai Jumalan rakkauden tähden. Kadotuksen todellisuus on yksi syy, mikä laittoi Jumalan antamaan Jeesuksen meille pelastajaksi. Kristitty on evankelista, joka kertoo riemukkaan sanoman Jeesuksessa olevasta toivosta.

Maailman tärkein tehtävä

Petri Välimäki ja Mika Tuovinen varustavat, motivoivat ja innostavat kristittyjä kertomaan evankeliumin sanomaa. Sarja hoitaa katsojaa ihmisenä ja auttaa yhä paremmin ymmärtämään Jumalan armoa omalla kohdallaan.

Petri Välimäki on pastori ja evankelista, joka tunnetaan myös sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttajana. Ennen pastoriksi tulemistaan hän palveli mm. valtakunnallisen Kriisipalvelun toiminnanjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Perheniemen evankelisen opiston rehtorina sekä sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttajana useissa oppilaitoksissa ja seurakunnissa yli tunnustuskuntarajojen. Monet tuntevat hänet myös vuosia kestäneistä Armon kalliolla tv-ohjelmista sekä radio-ohjelmasarjoista eri kanavilla. Yksi kaikkein mieluisimpia koulutuksia hänelle on jo pitkään ollut Kolmannen vuosituhannen evankelistakoulutus, jossa sadat uudet evankelistat ovat saaneet monipuolista varustusta palveluunsa. Perustana kaikessa Petrin opetuksessa on Jumalan armo ja rakkaus Jeesuksessa Kristuksessa. Sitä myös tämä kirja kutsuu ja varustaa jokaista lukijaansa välittämään.

  • 763 katselua
  • Ensilähetys: ke 15.2.2023, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 8
  • Kesto: 25 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Viitenumero: 1423