Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Armon löytäminen palvelutyön perustaksi

Jeesuksen lähettiläs ei vain puhu armosta vaan koko hänen oma elämänsä on yhä suurempaa Jumalan armon ja anteeksiannon ymmärtämistä.

Jeesuksen seuraaja on armon lähettiläs. Tämä lähettilään ja todistajan tehtävä on yksin armosta tuleva Jumalan lahja. Armon kyllästämä todistaja on vakuuttava sanoissaan ja sydämellinen kohtaamisissaan kertoessaan siitä uskosta, minkä hän itse on saanut yksin armosta Jumalan lahjana.

Maailman tärkein tehtävä

Petri Välimäki ja Mika Tuovinen varustavat, motivoivat ja innostavat kristittyjä kertomaan evankeliumin sanomaa. Sarja hoitaa katsojaa ihmisenä ja auttaa yhä paremmin ymmärtämään Jumalan armoa omalla kohdallaan.

Petri Välimäki on pastori ja evankelista, joka tunnetaan myös sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttajana. Ennen pastoriksi tulemistaan hän palveli mm. valtakunnallisen Kriisipalvelun toiminnanjohtajana. Lisäksi hän on toiminut Perheniemen evankelisen opiston rehtorina sekä sielunhoidollisten ja varustavien aineiden kouluttajana useissa oppilaitoksissa ja seurakunnissa yli tunnustuskuntarajojen. Monet tuntevat hänet myös vuosia kestäneistä Armon kalliolla tv-ohjelmista sekä radio-ohjelmasarjoista eri kanavilla. Yksi kaikkein mieluisimpia koulutuksia hänelle on jo pitkään ollut Kolmannen vuosituhannen evankelistakoulutus, jossa sadat uudet evankelistat ovat saaneet monipuolista varustusta palveluunsa. Perustana kaikessa Petrin opetuksessa on Jumalan armo ja rakkaus Jeesuksessa Kristuksessa. Sitä myös tämä kirja kutsuu ja varustaa jokaista lukijaansa välittämään.

  • 409 katselua
  • Ensilähetys: ke 22.2.2023, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 9
  • Kesto: 25 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi
  • Viitenumero: 1423