Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Päätilaisuus

Pastori Jon Norman puhuu hylkäämisestä, ja siitä selviämisestä.

Jon on opiskellut Hillsong Collegessa, minkä jälkeen hän päätyi Kapkaupunkiin Etelä-Afrikkaan Hillsong-seurakunnan pastoriksi. Vuoden vaihteessa hän palasi Englantiin perustamaan Soul Church Norwich -seurakuntaa, jonka johtaja hän nyt on.

HOPE 2014

”Uusi Jumalaa rakastava sukupolvi, joka muuttaa maailmaamme.” Tapahtuma ei ole itsetarkoitus, vaan tapahtumalla on tarkoitus.

HOPE järjestettiin Turun Logomossa 26.-28.9.2014.

"Hopessa kokoontuu yhteen sukupolvi, joka rakastaa Jumalaa ja elää jollekin suuremmalle kuin itselleen. Sukupolvi, joka tulee muuttamaan maailmaa sanoin ja teoin. Se on Jeesukseen ja Hänen seurakuntaansa sitoutunut joukko, joka ei häpeile Jeesusta, vaan elää aidosti ja rohkeasti uskoaan teoiksi. Joukko ihmisiä, joiden olemuksesta paistaa Jumalan radikaali armo. Joukko, jonka keskeltä nousee tuore soundi: evankeliumi ja oikeudenmukaisuus täynnä Pyhän Hengen voimaa. Uskomme paikallisseurakuntien rakentamiseen. Uskomme siihen, että aito herätys kulkee kirkoista maailmaan. Uskomme että radikaalin armon kohtaaminen herättää ihmiset tekemään jotain maailman hädälle. Uskomme uuteen Jumalaa rakastavaan sukupolveen, joka muuttaa maailmamme."

Puhujina päälavalla ovat Jon Norman (pe ja la -illat), Tommi Koivunen (la-aamu) ja Ida Tsokkinen (su aamu)

Hopetapahtuman järjestää Turun vapaaseurakunta yhteistyössä Suomen Vapaakirkon Nuoret ry:n kanssa.

http://www.hopetapahtuma.com/

  • 207 katselua
  • Ensilähetys: syyskuu 27, 2014, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 3
  • Kesto: 175 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi