Tie, totuus ja elämä

Tie, totuus ja elämä -sarjan päämääränä on sytyttää kristityt julistamaan evankeliumia. Se perustuu Armon Virta -seurakunnan johtajan, Asko Toivolan, saamaan näkyyn varustaa uskovat lopun ajan sadonkorjuuseen. Armon Virta -seurakunta Sipoon Hindsbyssä on paitsi herätyskeskus, myös Jeesuksen parantava sairaala ja evankeliumin koulu.

Jaksot 33-39 koostuvat kolmesta osasta:
TIE: Ensimmäisessä osuudessa kuvataan sielujen voittamista kaduilla. Pääset kameran mukana seuraamaan, kuinka ihmiset vastaanottavat Jeesuksen sydämeensä!
TOTUUS: Toisessa osassa pastori Asko Toivola julistaa armon ja totuuden evankeliumia aikaamme. Asko kertoo ihmeparantumisten merkityksestä sielujen voittamisessa. Askon sydämellä ovat erityisesti usko, sairaiden parantuminen ja sielujen voittaminen. Jeesuksen paluu on lähellä ja Jumala odottaa työmiehiä elonkorjuuseensa.
ELÄMÄ: Ohjelman viimeinen kymmenminuuttinen on Kirsi Toivolan toimittama henkilöhaastattelu, joka kertoo todenmukaisesti kristittyjen yliluonnollisista kokemuksista. Osuus keskittyy uskovien parantumisihmeisiin, ilmestystietoon ja siunauksiin.

Jumala kuuli Askon avunhuudon vankilassa ja nosti hänet menestyksekkääksi rakennusalan yrittäjäksi. Uskoon tultuaan Jeesus paransi hänet kuolettavasta imusolmukesyövästä ilman syöpälääkitystä, antamalla ilmestyksen Sanasta Mark. 11:24: ”Uskokaa saaneenne, niin se tapahtuu teille. ”
Jeesus antoi Askolle sydämen voittaa kadotettuja - hinnalla millä tahansa. Tänään Asko "Ake" Toivola levittää evankeliumin tulta, parantaa sairaita ja kertoo Jumalan vapauttavasta armosta Jeesuksessa yhdessä vaimonsa Kirsin kanssa. Hän on asettanut tavoitteekseen varustaa uskovia sadonkorjuuseen ja voittaa miljoonia sieluja Jeesukselle. Ks. lisää www.armonvirta.net

  • 390 katselua
  • Ensilähetys: ti 27.1.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 11
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi