Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Osa 8/8. Pietari, josta tuli 'pieni Jeesus' (Apt. 3:1-10)

Kun Pietari kielsi Jeesuksen, hän vajosi syvälle häpeään. Mutta kun hän tapasi Jeesuksen uudelleen sen jälkeen, Jeesus johdatti hänen sydäntään niin, että hän saattoi kieltää itsensä ja uskoa sanaan. Niin Pietarista tuli 'pieni Jeesus', joka julisti Jeesuksen sanaa. Jumala, joka johdatti Pietaria, tekee myös meistä Hänen sanansa viestinviejiä.

Pastori Ock Soo Parkin raamattuseminaari

Pastori Ocksoo Park on etelä-korealainen julistaja. Hän kasvoi köyhissä olosuhteissa ja alkoi käydä nuorella iällä kirkossa leskeksi jääneen äitinsä kanssa. Synti vaivasi pastori Parkia koko hänen nuoruutensa, kunnes lokakuussa 1962 Jumalan armo aukaisi hänen silmänsä tajuamaan, että Jeesus on pessyt hänen syntinsä valkeammiksi kuin lumi.

Nuorena hän liittyi ulkomailta tulleiden lähetyssaarnaajien perustamaan kouluun julistajiksi haluaville, jossa hän oppi käytännönläheistä uskon elämää.

Pastori Park on mm. perustanut Good News Mission church -nimeä kantavan kirkon (1972) ja myöhemmin kristillishenkisen nuorisojärjestön nimeltä International Youth Fellowship (IYF), kansainvälisesti palkitun Gracias-kuoron sekä Christian Leaders Fellowship –nimisen konferenssin kristillisille johtajille.

Lisäksi hän on kirjoittanut lukuisia hengellisiä kirjoja (mm. Syntien anteeksiannon ja uudestisyntymisen salaisuus ja Kuka olet sinä, joka vedät minua perässäsi? (huom. vapaa suomennos)) ja luennoinut mm. vankiloissa, yliopistoissa sekä valtion johtajille eri puolilla maailmaa. Hän julistaa tänäkin päivänä hyvin aktiivisesti ja erityisesti korona-aikana monien eri maiden tunnetut radio- ja tv-lähetysasemat ovat alkaneet lähettää pastori Parkin sanaa kanavillaan.

  • 289 katselua
  • Ensilähetys: su 2.5.2021, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 8
  • Kesto: 100 min
  • Puhutut kielet:
  • englanti, suomi