Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Perheen vanhemmat ovat molemmat ammattimuusikkoja. Musiikki on alusta saakka ollut vahvasti mukana myös perheen lasten elämässä. Lavrenchukin perhe piti konsertin Malmin kirkossa Helsingissä 6.5.2018.

Isä Igor on ammatiltaan harmonikkataiteilija ja kapellimestari. Äiti Svetlana on konserttipianisti ja kuoronjohtaja.

Perhe muutti Suomeen keväällä 2007. He asuvat Pohjois-Karjalassa, Liperin kirkonkylässä. Elokuussa 2014 perhe sai Suomen kansalaisuuden.

Niinpä pian Suomeen muuttamisen jälkeen Lavrenchukeista muotoutuikin kristillinen perheorkesteri, jonka jäsenmäärä jatkuvasti lisääntyy lasten kasvaessa, ja kunkin lapsen löytäessä oman musiikillisen suuntautumisensa.

Konserteissa esiintyvät vanhempien lisäksi nykyään jo neljä perheen kuudesta lapsesta. Esikoinen Seva, joka itsekin on jo ammattimuusikko, soittaa konserteissa paitsi trumpettia, myös juontaa konsertteja.

Tyttäret, Anastasia ja Alona laulavat konserteissa, sekä soittavat kumpikin omia instrumenttejaan (Anastasia pianoa ja Alona viulua). Lisäksi myös Svyatoslav poikanen soittaa jo rumpuja. Tulevaisuus näyttää mitä instrumentteja perheen pienimmäiset, Maria-Kristina ja Elisa-Liel, aikanaan omikseen valitsevat.

Lavrenchukin musiikkiperhe

Lavrenchukin musiikkiperhe on kristillinen perheorkesteri, jonka jäsenmäärä jatkuvasti lisääntyy lasten kasvaessa, ja kunkin lapsen löytäessä oman musiikillisen suuntautumisensa.

Perheen vanhemmat ovat molemmat ammattimuusikkoja. Isä Igor on ammatiltaan harmonikkataiteilija ja kapellimestari. Äiti Svetlana on konserttipianisti ja kuoronjohtaja. Esikoinen Seva, joka itsekin on jo ammattimuusikko, soittaa konserteissa paitsi trumpettia, myös juontaa konsertteja. Sevan vaimo, Viktoria soittaa viulua. Tyttäret, Anastasia ja Alena laulavat konserteissa, sekä soittavat kumpikin omia instrumenttejaan (Anastasia pianoa ja Alena viulua). Lisäksi myös Svetoslav-poika soittaa selloa. Perheen pienimmät Maria-Kristina (soittaa kannelta), Elisa-Liel sekä vanhimman pojan tyrär Ariella-Rebekka eivät vielä soita konserteissa, mutta aikanaan tulee heidänkin vuoro osallistua. www.lavr.fi

  • 3419 katselua
  • Ensilähetys: su 19.8.2018, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 9
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • heprea, suomi, venäjä
  • Tekstitykset:
  • suomi