Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Yrjö Niemi 1/3

Juuret. Luterilainen kirkko on rakas koti.

Yrjö Niemi on kappalainen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnasta. Niemen sydämellä palaa Siperia: hän on toiminut Inkerin kirkon kaukopartiomiehenä vuodesta 1993 ja vienyt evankeliumia ja humanitaarista apua tuhansille ja taas tuhansille.

Yrjö Niemi on myös kotimaassa suosittu puhuja erityisteemoinaan lähetystyö, miehet ja avioliitto. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista lasta.

Kaivolla ensimmäisessä jaksossa puhutaan juurista, sekä luterilaisesta kirkosta, joka on Niemelle rakas hengellinen koti ja johon hän on omalta osaltaan ollut luotsaamassa Hengen uudistusta.

Toisessa jaksossa puhutaan miehuudesta. Missä suomalainen mies menee? Miksi mies ei löydä seurakuntaan? Millaista on raamatullinen miehuus?

Kolmannessa jaksossa puhutaan siitä, mitä Siperia on opettanut Yrjö Niemelle elämästä, Jumalasta ja ihmisestä.

Kaivo

Syvähaastattelusarja, jossa tavataan suomalaisia hengellisiä aikuisia. Jokaisen vieraan kanssa tavataan kolme kertaa. Tuotantokaudet 2005-2009.

Ensimmäisessä jaksossa puhutaan aina haastateltavan juurista, mistä hän on tulossa ja minne menossa. Toisessa ja kolmannessa ohjelmassa puhutaan niistä käänteistä ja elämän helmistä, jotka ovat matkan varrella syntyneet - toisinaan puristuksissa.

  • 335 katselua
  • Ensilähetys: to 5.4.2007, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 49
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi