Tapani Suonto 2/3

Kaivolla keskustellaan elämän kokemuksista, kutsumuksesta ja Jumalan sydämenlyönneistä.

Tapani Suonto on evankelista ja raamatunopettaja, muusikko ja kirjailija. Hän luotsaa One Way Mission -lähetysjärjestöä, jonka vanhin työmuoto on Helsingistä alkanut Perjantai Kristukselle -kampanja. Se kutsuu joka viikko kadun kansaa elävän Jumalan luo.

Tapani oli 13-vuotias, kun hän koki ensimmäisen vavahduksen Jumalan suuntaan. Todellinen uskoontulo tapahtui kuitenkin parikymppisenä, nuoruuden kipuilun keskellä, Jeesus-hippiliikkeen jälkimainingeissa. Siitä on lähtenyt hänen elämänsä uusi suunta: Jumalan työ hänessä ja hänen kauttaan.

Kaivolla keskustellaan kutsumuksesta, Jumalan sydämenlyönneistä meissä sekä siitä, mitä tarkoittaa kun Jumala antaa ihmiselle näyn. Suonto puhuu omakohtaisen koskettavasti kuoleman ja ylösnousemuksen Herrasta, Hänestä, joka on uskollinen loppuun asti, silloinkin kun oma uskomme on haurasta ja pelkkää kysymysmerkkiä.

Kaivo

Syvähaastattelusarja, jossa tavataan suomalaisia hengellisiä aikuisia. Jokaisen vieraan kanssa tavataan kolme kertaa. Tuotantokaudet 2005-2009.

Ensimmäisessä jaksossa puhutaan aina haastateltavan juurista, mistä hän on tulossa ja minne menossa. Toisessa ja kolmannessa ohjelmassa puhutaan niistä käänteistä ja elämän helmistä, jotka ovat matkan varrella syntyneet - toisinaan puristuksissa.

  • 1010 katselua
  • Ensilähetys: su 20.7.2008, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 14
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi