Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Jerusalem rukousaamiainen Suomessa

Jerusalem Prayer Breakfeast -tapahtuma pidettiin ensimmäisen kerran Suomessa syyskuussa 2019. Paikalla oli paljon Israelin ystäviä ja yhteiskunnallisia vaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta. Toimittajina ovat Mika Jantunen ja Jarno Piipponen.

Jerusalemin Prayer Breakfast (JPB) on rukousliike, jonka on perustanut ja jota johtaa Knessetin jäsen Robert Ilatov yhdessä amerikkalaisen ”Congresswoman” Michele Bachmannin kanssa. Joka vuosi JPB kokoaa valtioiden johtajia sekä vaikitusvaltaisia kristittyjä johtajia kaikilta yhteiskunnan osa-alueilta Israelin pääkaupunkiin rukoilemaan Jerusalemin rauhan puolesta.

Ensimmäinen aamiainen, jonka koordinoi JPB johtaja Albert Veksler, pidettiin 2017. Siihen osallistui 570 edustajaa sekä johtohenkilöitä 58 eri maasta. Kristittyjä johtajia kiitettiin siitä, että he tukevat Israelia, rakastavat Jerusalemia ja ovat ystäviä juutalaisen kansan kanssa. Rukousaamiainen on nostanut juutalais-kristillisiä suhteita korkeammalle tasolle. JPB:n johtajat uskovat, että yhteys lisääntyy, kun rukousaamiaisia järjestetään Jerusalemissa ja muualla maailmassa

Israel (Kategoria) »

  • 2255 katselua
  • Ensilähetys: to 28.11.2019, Taivas TV7
  • Kesto: 25 min
  • Puhutut kielet:
  • englanti, suomi