Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Osa 1/3. Jumala valmisti Joosuan tehtäväänsä

Mooseksen 'opetuslapsena' Joosua sai oppia kokeneemman Jumalan palvelijan rinnalla käytäntöä, miten tulee toimia. Kuitenkin hän joutui Mooseksen kuoltua ottamaan oman paikkansa. Jumala ohjasi häntä johtamaan kansan valloittamaan maan, jonka Herra itse oli luvannut heille antaa.

Mukana musiikissa Vikströmin perhe musisoimassa ja äiti Brita kertoo myös heidän perheensä kutsusta palvella musiikin lahjan avulla. Hänen lisäkseen laulavat puoliso Leif ja tyttäret Ann- Cristin Storrank, Siv Piispanen ja Linda Laukkonen. Mukana heidän ryhmässään on muusikko Pekka Uusikylä. Lopussa psalmi 15 Karoliina Litzén. Sanaa jakaa evankelista Tuija Valtanen.
Idea ohjelmasarjaan syntyi rukouksessa. Jumala halusi muistuttaa elementeistä, jotka ovat iankaikkisia periaatteita. Ne pohjautuvat Jumalan ilmoitettuun Sanaan. Koimme rukouksessa, että nyt on aika rohkaista Jumalan kansaa Suomessa lähtemään liikkeelle. Maata on vielä valtaamatta ja Jumala varustaa omansa tähän tehtävään. Hän kyllä tekee oman osuutensa. Ihmeet seuraavat niitä, jotka uskovat.

Avaimia maan valloittamiseen

Nyt on aika rohkaista Jumalan kansaa Suomessa lähtemään liikkeelle. Maata on vielä valtaamatta ja Jumala varustaa omansa tähän tehtävään. Hän kyllä tekee oman osuutensa. Ihmeet seuraavat niitä, jotka uskovat. Opettajana Tuija Valtanen. Musiikista vastaa Linda Laukkonen ja Pekka Uusikylä. Musiikissa on mukana Lindan lisäksi koko Vikströmin perhe.

Idea ohjelmasarjaan syntyi rukouksessa. Jumala halusi muistuttaa elementeistä, jotka ovat iankaikkisia periaatteita. Ne pohjautuvat Jumalan ilmoitettuun Sanaan. Koimme rukouksessa, että nyt on aika rohkaista Jumalan kansaa Suomessa lähtemään liikkeelle.


Kuvaus ja editointi Seppo Pulkkinen, Videofakta

  • 863 katselua
  • Ensilähetys: su 22.8.2021, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 1
  • Kesto: 45 min
  • Puhutut kielet:
  • ruotsi, suomi
  • Tekstitykset:
  • suomi