Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Pääpuheen pitää Arild Måsø alkuperäiskansojen keskuksesta (tulkkaus suomeksi). Saamelainen evankelista Niillas Ande Bueng pitää myös pienen puheenvuoron.

Ylistystä johtaa Mary Vorrath&band, mukana joikaamassa ja rummuissa kuullaan Arild Måsøa. Kuulemme myös muutaman inuiittien laulaman kauniin laulun.

Arild luo uskoa saamen kansaan. Miten mennä uskossa eteenpäin sekä saamelaisena että kristittynä?

Arild ja hänen vaimonsa Ragnhild saivat näyn perustaa alkuperäiskansojen keskus, koota alkuperäiskansoja sinne ja rohkaista sekä opettaa heitä siitä, keitä he ovat.

Pohjoisten Kansojen Kristillinen Konferenssi

Konferenssi järjestettiin 23-27.7.2014 Norjassa. TV7 Plus kuvasi suurimman osan tilaisuuksista suorana lähetyksenä.

Näky: "Uskomme, että tämän konferanssin aikana Jumala kannustaa/rohkaisee meitä keskittymään siihen, että nyt on pohjoisten alueiden aika. Me haluamme tämän konferenssin kautta osoittaa, että seisomme yhdessä pohjoisen herätyksessä. Uskomme, että Jumala haluaa koota meidät yhteen täällä Saamenmaassa ja että voimme suunnata katseemme Jumalaan uskossa samalla kunnioittaen toisiamme.

Me haluamme vahvistaa uskoa siihen, että yhdessä voimme olla mukana siinä muutoksessa ja uusissa asioissa, joita Jumala itse tahtoo tehdä täällä pohjoisessa.

Herra itse on kokoamassa kansaansa viedäkseen meidät oikealle paikalle. Konferanssin aikana järjestämme sovintokokouksen eri etnisten ryhmien välillä. Ylistyksen kautta haluamme seistä yhdessä ja ylistää Jumalaa jokainen omalla tavallaan, omalla kielellään, kultuurillaan ja identiteetillään. Me haluamme vahvistaa toinen toisiamme jotta voimme viedä evankeliumia Jeesuksesta ihmisten keskuuteen."

Lákšjohka sijaitsee Norjassa, 30 km Utsjoelta Taanan suuntaan. Järjestää: Saamen Alkuperäiskansan Kristillinen Keskus (SÁRG).

Lisätietoja: 040 507 8449, laksjohka.blogspot.fi

  • 539 katselua
  • Ensilähetys: ke 23.7.2014, TV7 Plus
  • Jaksonumero: 1
  • Kesto: 150 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi