Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Lukutaito avaa Sanan aarteet Papualla

Fidan ja Wycliffen lähetystyöntekijä Tuula Kaija tekee lukutaitotyötä 11 pienen kieliyhteisön parissa Papua-Uudessa-Guineassa. Hän valmistelee tiiminsä kanssa opetusmateriaaleja ja kouluttaa paikallisia opettajia.

Papua-Uudessa-Guineassa puhutaan yli 800 kieltä. Kielten rikkaus on samalla suuri haaste raamatunkäännöstyölle ja lukutaidon opetukselle. Maan kieliyhteisöt ovat pieniä, 1 000–3 000 puhujan ryhmiä, jotka ovat maantieteellisten esteiden vuoksi erityksissä toisistaan.

Innostus raamatunkäännös- ja lukutaitotyöhön kyti Tuula Kaijan elämässä vuosia. Hän valmistui luokanopettajaksi ja oli välillä lyhytaikaisissa lähetystehtävissä aktioissa ja vapaaehtoistyöntekijänä. Vuonna 2005 hän otti uuden suunnan ja aloitti lukutaitotyön Papua-Uuden-Guinean pienten kieliyhteisöjen parissa.

”Lähetystyö on merkityksellistä työtä iloineen ja suruineen. Se on laajentanut näkökulmaa elämään ja lähentänyt minua Jumalaan”, kertoo Tuula Kaija.

Tuula Kaijan lähettäjiä kotimaassa ovat Lappeenrannan helluntaiseurakunta ja yksityiset tukijat.

Lähetyspysäkki

Koskettavia muutostarinoita maailmalta. Helluntaiseurakuntien ja Fidan työ muuttaa maailmaa: evankeliumi etenee ja rakkauden teot rakentavat ihmisarvoisempaa elämää.

  • 138 katselua
  • Ensilähetys: pe 13.1.2012, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 2
  • Kesto: 15 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi