Lahjoita

Valitse summa:

Lahjoita soittamalla!

0600 10177 (11,93 € + pvm)
Ohje: Kuuntele viesti, jotta lahjoitus tapahtuu.

Reijo Telarannan vieraana Valtter Luoto

Seurakuntaneuvos Valtter Luodon Raamatunselitysteos "Ruut moabilainen" avaa lukijalle Ruutin kirjan historiallisia taustoja.

Valtter Luodon teos esittelee Ruutin kirjan yhteyksiä Raamatun muihin teksteihin ja auttaa lukijaa näkemään tutussa tekstissä paljon uusia syvyyksiä, leveyksiä ja pituuksia. Valtter Luoto oli mukana raamatunkäännöskomiteassa vuodesta 1974 aina vuoteen 1991 eli komitean koko työskentelyn ajan. Hän on hyvin perehtynyt Raamattuun.

Kirja

Kirja on talousneuvos Reijo Telarannan ohjelma, joka esittelee kristillistä kirjallisuutta. Jokaiseen ohjelmaan kutsutaan kirjailijavieras tai esiteltävään kirjaan läheisesti liittyvä henkilö.

Puolen tunnin ohjelmassa Kirja käsitellään kristillisen kirjallisuuden laajaa ja samalla kirjavaa kenttää. Tavoitteena on tarjota katsojille käytännön eväitä kirjojen valintaan ja oman lukuharrastuksen vahvistamiseen.

Kirjojen kustantamisessa näkyvät kaikki tavat hahmottaa kristillistä uskoa ja tulkita Raamatun sanomaa. Miten kirja ja lukija kohtaavat?

Tutkimusten mukaan kirja valitaan usein hyvän ystävän suosituksesta. Kirja haluaa olla tuollainen hyvä ja luotettava ystävä, joka kulkee rinnalla auttamassa kirjojen valinnassa, että elämä rikastuisi ja rakentuisi, kun oikea kirja ja oikea lukija voisivat kohdata.

*Ohjelmassa käsiteltyjen noin neljänsadan kirjan esittelyt löytyvät osoitteesta www.reijotelaranta.fi*

Tuotanto Taivas TV7 / Ristin Tuki ry

  • 117 katselua
  • Ensilähetys: su 13.12.2009, Taivas TV7
  • Jaksonumero: 88
  • Kesto: 30 min
  • Puhutut kielet:
  • suomi